Havaintoja

Olen tänä kesänä tuijotellut naisten masuja. Tämä johtuu varmasti siitä, että olen 28-vuotias ja olen alkanut miettiä miltä tuntuisi olla itse raskaana. Raskaana olevissa naisissa on lisäksi mielestäni jotain mystistä vetovoimaa.

Kesän vähäiset vaatteet ovat toki paljastaneet paljon raskaana olevia naisia ihanine vatsoineen, mutta olen myös ollut aidosti hämmentynyt, koska vastaan on tullut monta naista joiden maha on iso, kiinteä ja pallomainen kuin raskaana olevalla, mutta jostain syystä en ole ollut varma onko henkilö odottava tuleva äiti vaiko liikakiloja kerännyt henkilö. Ovatko naiset aina näyttäneet tältä vai onko meissä tapahtumassa jotain hormonaalista muutosta? En pidä ollenkaan pahana pientä pömppövatsaa (tai isoakaan) mutta jotain outoa naisen (ja miehen) "miehisessä" kivikovassa vatsassa on. Eihän naisille yleensä kasva pallomaha!

Havaintojeni mukaan raskaana olevat naiset yleensä peittävät vatsansa kokonaan. Näin ei mielestäni tarvi olla, mutta jostain syystä minä en ole nähnyt raskaana olevia liian pienissä tai muodoltaan paljastavissa paidoissa. Ne naiset puolestaan joilla on vyötäröllä jotain ylimääräistä saattavat pitää suhteellisen nafteja paitoja, mutta toki osa myös peittää vatsansa huolella.

Onhan se selvä, että meitä on monenlaisia ja monenkokoisia. En halua arvostella kenenkään ruumiinmuotoa, koska omanikaan ei ole kummoinen. Mietityttää vain syömmekö nykyään sellaista ruokaa, joka kerää kovaa vararavintoa erityisesti sisäelinten ympärille, myös naisille. Huolestuttavaa tämä on mielestäni siksikin, että yleensä miehille kertyvää isoa kovaa vatsaa pidetään tulehdustilana!

Kiinnitän asiaan huomioita varmasti siksikin, että lihoessani itse kilot tumahtuvat aina ensimmäiseksi vyötärölle vaikka en koskaan ole ollut varsinaisesti lihava. Kovaa mahaa minulle ei onneksi ole koskaan tullut ja ne makkaratkin ovat häipyneet uuden ruokavalion myötä. Puhdas ja laadukas ravinto tuottaa tulosta! Ison ihanan pallomahan ehdin saada sitten joskus raskaana ollessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti