Suosittelen

Bongasin kuukausi pari sitten uuden (ainakin minulle) verkkokaupan nimeltään FitnessFirst ja nyt on tullut tehtyä jo useampikin tilaus. Verkkokaupasta saa kätevästi ja edullisesti mm. pähkinöitä (kaikki raakaleivonnaisista tykkäävät vink vink), superfoodeja, öljyjä, kuivahedelmiä yms. Voit katsella paremmin itse täältä.Palvelu on ollut todella ystävällistä ja tilaamieni ruokien laatu hyvä. Kysellessäni tuotteiden alkuperästä ja esitteistä sain ystävällisen vastauksen seuraavana päivänä:

"Meillä ei valitettavasti ole valmiita esitteitä tuotteista, mutta alkuperämaat ovat merkitty tuotteiden etiketteihin. Valitsemme tuotteet niiden alkuperän ja puhtauden mukaan. Luomulaatuisuus takaa jo sen, että tuotteet ovat puhtaita, jolloin ne testataan tullilaboratorioissa, kuten goji-marjamme ovat tutkittu ja ne ovat erittäin puhtaita muihin tavanomaisiin goji-marjoihin verrattuina. Muuten tuotteet otetaan valikoimaamme puhtauden ja laadun perusteella. 

Toinen mikä myös merkitsee paljon, on se että tuotteita ei ole käsitelty korkeissa lämpötiloissa, eli superfoodimme ja pähkinät sekä siemenet ovat käsitelty alle 40°C asteessa, eli niiden entsyymit ovat säilyneet hyvin."
 
Mielestäni tuotteet FitnessFirstin verkkokaupassa ovat melkoisen edulliset varsinkin jos ostaa vähänkin isompia pakkauksia. Minä ainakin aion ostaa pähkinät ja siemenet jatkossa isommissa erissä etteivät jatkuvasti lopu kesken. Mukavaa on myös se, että mikäli ostat tuotteita yli 80 eurolla, eivät postikulut maksa sinulle mitään (nouto postista). Tämän lisäksi rekisteröityneille käyttäjille on tällä hetkellä lisäksi yllätys (sori, kun paljastan) tarjous sähköpostiisi lähetetyllä koodilla -10% ostoksista. Eli kipin kapin tilaamaan vaan vaikka kaverin kanssa. Mikäli ylläri ei ole enää voimassa tai et vain halua rekisteröityä, voit käyttää myös koodia maakutsuu, mikä tarjoaa samat edut. Minä en suosittele tätä oman taloudellisen edun vuoksi (en saa koodin käyttämisestä mitään muuta etua kuin itsekin sen saman 10% alen) vaan siksi, että minusta tämä on laadukas ja kuitenkin edullinen verkkokauppa. Rehellisyyden nimissä tunnustan nolona, että kyllä minua vähän kiinnostaa käyttääkö kukaan minun alekoodiani. *punastelee* ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti