Ei maksettu mainos

Nyt on pakko vähän mainostaa nettikauppa Fitnessfirstin uutta valikoimaa. Elikkäs sieltähän löytyy nykyään Sunfire tuotteita (msm, maca, ultra tocotrienols, rain forest rush, suola, fiesta mole, jne) Omakohtaista kokemusta on tähän asti macasta, ultra tocosta ja rain forest rushista. Kaikki maistuu mun mielestä tosi hyvälle, erityisesti maca on ihanan pehmeä. Nyt pistin tilaukseen vielä samasta sarjasta msm:n joka on siis valmistettu opti-msm:n tavoin männystä (toisin kuin iso osa muista msm merkeistä, jotka ovat pahimmassa tapauksessa synteettisiä) ja tilaukseen meni myös paljon muuta hyvää. :) Myytävänähän on myös paljon pähkinöitä, siemeniä, kuivattuja hedelmiä ja erilaisia superfoodeja. Uutta näkyy olevan myös Sun Warrior riisiproteiinit, jotka on raakoja, luonnollisia ja hyvin imeytyviä proteiineja. Saataispa niitä Life luontaistuotekauppoihin niiden perusprotskujen sijaan... Joka tapauksessa hyvät protsut menee mullakin testaukseen, kunhan rahatilanne kohenee. Ne jotka eivät ole koskaan aiemmin tilanneet Fitnessfirstin kautta, alekoodilla maakutsuu saa 10% alennuksen. Jos haluaa minimoida postikulut niin kannattaa tilata yli 80 eurolla kerralla niin kuluja ei tule ollenkaan. :)

Iherbistä on tullut kans tilattua lisää vahvaa d-vitamiinia, kalaöljykapseleitamagnesiumia, viherjauheita yms, joista olen todennut olevan minulle apua. Lifesta ostamastani nestemäisestä magnesiumista sain välitöntä apua univaikeuksiini ja sydämen rytmihäiriöihin. Tuotteen huono puoli on se, ettei se ole todellakaan kovin riittoisa, joten ajattelin kokeilla magnesiumin nyt seuraavaksi jauheena. Jostain syystä en edelleenkään tykkää syödä pillereitä, vaikka niitä kyllä löytyy nykyään minunkin kaapeistani. Kalaöljynkin meinasin vaihtaa seuraavaksi nestemäiseen. Viherjauheesta olen huomannut saavani hyväntuulisuutta ja virtaa. Ihan oikeasti. Jos minua kiukututtaa (turhan takia) niin sekoitan lasilliseen vettä vähintään yhden teelusikallisen vehnäorasta, spiruliinaa yms. ja kohta mieli ja keho virkistyy. Olen tehnyt havainnot vastikään, joten en tiedä vielä onko tämä ihan yleispätevä tilanteessa kuin tilanteessa. Ois kiva kuulla toimiiko tämä muilla.

Luontaistuotekaupan kassan takana työskennellessäni olen joutunut muuttamaan aika paljon asennettani lisäravinteisiin, superfoodeihin ja erityisesti pillereihin. Voisi sanoa että käsitykseni siitä mitä ihmiset keskimäärin haluaa on vähän laajentunut, vaikka suppeahan se on vieläkin. Lääketeollisuus on saanut aikaan sen, että useimmat haluavat nimenomaan ravinteensa pillerimuodossa. Vaikka olen yrittänyt mainostaa superfoodeja ja muita kaikista luonnollisimpia vaihtoehtoja, eivät monetkaan ole kiinnostuneita. Olen nyt kovaa vauhtia tyytymässä siihen, että ihmiset valitsevat sentään edes sen toiseksi parhaan vaihtoehdon ja jätän esittelyt niille, jotka itse suuntaavat superfood osastolle. On kuitenkin muistettava että paraskaan superfood ei ole minkään arvoinen jos sitä ei tule käytettyä. Eli jos myyn puolipakolla superterveellisen spirulinajauheen, joka sitten mätänee käyttämättömänä asiakkaan kaapin pohjalla, on lopputulos vain negatiivinen. Jos pilleri on ainut minkä kuvittelee saavansa kurkusta alas niin parempi että sitten ostaa sen spirulinan pillerimuodossa. Joskus tapahtuu myös ihmeitä ja joku suostuu kokeilemaan suosituksestani goji tai mulberrymarjoja ja tulee vieläpä viikon päästä hakemaan lisää. Se on parasta palautetta se.

Työssäni mukavaa on myös asiakastilanteet missä itsekin opin paljon. Jokainen meistä on yksilö ja se mikä toimii yhdelle ei välttämättä passaa toiselle yhtään. Se että joku on saanut avun flunssan ensi oireisiin havupuu-uutejuomalla on mielestäni mainitsemisen arvoinen asia. Siitä voi hyötyä vielä joku toinenkin yksilö. Ja se että joku kertoo ettei jokin toimi on minulle myös arvokasta tietoa, jonka voin myös välittää eteenpäin varoittaen ettei se toimi kaikille. Laihdutusvalmisteissa (joita pidin ihan höpömpöppänä vielä vähän aikaa sitten) erityisesti saan kuulla välillä kehuja maasta taivaaseen ja toisaalta myös vähän pettyneitä kommentteja. Joillekin ne toimii ja toisille ei. Ihminen on sen verran monimutkikas kokonaisuus ettei yhdellä muuttuneella komponentilla välttämättä saada vielä aikaan tuloksia jos moni asia ravitsemuksessa ja terveellisissä elintavoissa on pielessä.

Lopuksi mainostaisin vielä "omaa" liikettänikin sen verran että Life liikkeistämme saa mm. Cocovin superfoodeja, Organic raw food patukoita, laadukkaita kalaöljykapseleita, Solgarin/bioteekin/biomedin yms. lisäravinteita, luomu suklaata, yogi ja clipperin teelajeja, havupuu-uutejuomaa, vuorisuolaa, inkkarisokeria, luonnonkosmetiikkaa ja paljon muuta pientä kivaa. Kunhan aikaa vähän kuluu ja pääsen paremmin tutuksi talon tapoihin, aion yrittää parhaani että liikkeeseen saataisiin muitakin superfoodeja myyntiin. Tervetuloa lämpimästi moikkaamaan jos liikutte Helsingin asematunnelin suunnalla.

3 kommenttia:

 1. Moi Maija,

  itsekin tilasin juuri tuota riisiproteiinia ison pussillisen. En availe sitä vielä vähään aikaan, kun muitakin protskujauheita on vielä olemassa, mutta mietin vaan että miten suhtautuis siinä olevaan ksantaanikumiin. Sekin yksi lukemattomista maissijohdannaisista. No on kai se hivenen parempi vaihtoehto kuin arabi-, guarkumi tai karrageeni. Pektiinistä - jota siinä myös on - ei käsittääkseni pitäisi juuri olla haittaa.

  Hyvä kirjoitus! Onko sulla niin että vain ekasta tilauksesta saa sen -10 %? Itsekin sain tuon gadgettiin mutta en tiedä pidemmän päälle käytännöistä. Ja itse asiassa vasta rekisteröidyin tuon kaupan käyttäjäksi vaikka olen jo yhden tilauksen tehnytkin sähköpostin kautta.

  Ultra tocos on hyvää, silti Puhdistamon (Sunfoodin) tocotrienols maistuu vielä paremmalta. En tiedä miksi...

  VastaaPoista
 2. Kiva kun vinkkasit, ei olekkaan tullut hetkeen vierailtua FitnessFirstin sivuilla.
  Pitääpä kokeilla viherjuoman vaikutusta kiukutukseen. Chorella puristeita (vihreä helmi) oon koklannut, mutta mässäily himo jatkuu vaikka ehkä(?) kiukku laukeaisikin. Vaikka mässäilyn kohteena onkin porkkanat ja joskus avocado ei maha niitäkään rajattomasti vedä. Jauhe veteen sekoitetuna täyttäisi vatsaakin niin, ettei ehkä tulisi sitten turhaan puputettua porkkanoita.
  Pistämpä heti huomenna kokeiluun! :)

  VastaaPoista
 3. Viher-Tuomo: Empä ole perehtynyt tuohon ksantaanikumiin. Ehkäpä joku muu tietäisi? Joka tapauksessa jos vertaa ihan perusproteiinin ja Sun Warrior proteiinin ainesosia niin ei ole vaikea valita. Kerrohan sitten millainen makuelämys oli kun avaat pussin. :)

  Fitnessfirstin alennus koskee kaikkia ostoksia. Musta on kiva kun on olemassa se diili niin siitä hyötyy tietysti itse ja samalla kaikki muut, myös Fitnessfirst.

  Raisa: Mulla se viherdrinksu auttaa myös vähän makeannälkään johtuen varmaan osittain sen täyttävästäkin vaikutuksesta. Ei tosin poista kokonaan. Eihän se tietenkään mikään täsmälääke huonotuulisuuteen ole jos on käsittelemättömiä asioita jotka harmittavat. Tarkoitin lähinnä semmoista pms-tyyppistä ihan turhaa kiukutusta mitä mulla nyt ilmenee välillä ihan milloin vaan... Kiva huomata että pipoa saadaan löystytettyä näinkin helpolla konstilla. :)

  VastaaPoista