Nettikaupan tarjouksia

Fitnessfirstin Lasse vinkkasi pari päivää sitten, että Fitnessfirst juhlii 1-vuotis synttäreitään ja näin ollen tarjoaa asiakkailleen -20% kaikista tuotteistaan kahden viikon ajan 15.5.11 saakka. Tarjouskampanja on jo voimassa nyt. Alennuksen saa käyttämällä alekoodia: synttarit

Valikoima uutuuksista sen verran, että kuulemani mukaan tulossa on lähiaikoina idätyslaitteita ja samalla myös jotain idätettävää. Fitnessfirst on lisännyt muutenkin valikoimaansa koko ajan kiitettävästi, joten kannattaa seurata uutuuksia ja tarjouksiakin. Sieltä löytyy aina välillä jotain itselle tarpeellisia helmiä. :)

Iloista Vappua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Jee, kiitos vinkistä Maija =)! Menee taas shoppailun puolelle tämä elämä.

    Lisäisin vielä sellaisen että jos joku haluaa tilailla jotain myös Hyvinvoinnin Tavaratalosta, niin sieltä saa äitienpäivään asti (ensi viikon sunnuntai) -15% kaikista tuotteista koodilla AITI2011.

    VastaaPoista
  2. Moi Maija :)Hyvinvoinnin kaupasta löytyi tosiaan jotain tarjouksia, tuli taas tilattua jotain pientä kivaa :P Äitiysvaatteet olisi nyt tarpeen, olisiko vinkkejä mistä löytäisin nettikaupan jossa olisi kivoja äitiysvaatteita? Useimmat eivä niin kovin miellytä omaa silmääni. Tarvisin jotkut kivat housut töihin ja ehkä hameen ja äitiysmekonkin..?

    VastaaPoista