Lisäravinteita jakoon

Voisin paljastaa teille kassillisen lisäravinteita joita olen saanut erilaisista koulutuksista viimeisen vuoden aikana. Iso osa näistä on tullut yhdestä lahjontaviikonlopusta joka meille myyjille ja kauppiaille varta vasten järjestettiin. Vaikka tuotteita on urheilukassillinen, täytyy minun tunnustaa että aika paljon tuotteita on jo tullut käytettyä tai lahjoitettua eteenpäin. Jos minulla olisi vielä kaikki tuotteet mitä olen saanut, täyttyisi minulla varmaan vielä toinenkin urheilukassi.Miksi nämä kaikki lisäravinteet siis makaavat urheilukassissa vaatehuoneessani samalla kun jatkuvasti tilailen uusia tuotteita iherbistä?

Noh, ensinnäkin minulla on jo aivan liikaa pillereitä syötävänä kuin itse pidän luonnollisena (probiootit, entsyymit, d-vitamiini, monivitamiini jne.). Suuri osa tuotteista mitä tilaan iherbin kautta on jauhetta tai nestettä jonka liitän osaksi ruokavaliotani. Pilleri on pilleri ellei se ole aukaistava kapseli jonka sisällön voi kaataa aamupirtelön sekaan. Toiseksi osa tuotteista joita olen saanut ovat mielestäni vähemmän laadukasta tavaraa. Nyt en halua moittia mitään yksittäistä tuotetta tai tuotemerkkiä, mutta sanotaanko näin että ilahdun kyllä joistakin lahjuksista enemmän kuin toisista.

Vaikka puhunkin lahjuksista, tunnen etten ole tullut lahjotuksi missään vaiheessa. Se että saan tuotteen omaksi mistä en ole alunperinkään innostunut ei millään tavalla muuta mielipidettäni ellen sitten jostain kumman syystä huomaa olleeni väärässä. Tämä siis voi tapahtua lähinnä jos kokeilen tuotetta ja se osoittautuu ihan mielettömän hyväksi. Toistaiseksi näin ei ole käynyt. Lisäksi kaikkea en millään ehdi enkä halua kokeilla. Osaa tuotteista en vain yksinkertaisesti tarvitse (esim. vaihdevuosivaivoihin tarkoitetut tuotteet). Töissä pelottavan moni asiakas kuvittelee että olen käyttänyt tai käytän päivittäin juuri sitä tuotetta mitä hekin. Tämä tarkoittaisi käytännössä sitä että joutuisin syömään n. paria tuhatta luontaistuotetta (ja tähän ei siis ole laskettu kasvikset, marjat, siemenet jne.). Välillä ihmetyttää kun asiakkaat olettavat että olen maistanut kaikkia proteiinipatukoita (itseasiassa ainoastaan organic food bar protein...), easydiet keittopusseja (näytänkö siltä että minun pitäisi laihduttaa?), joka ikistä myytävää teelaatua (se on kyllä työn alla), eri makuisia proteiinijauheita (hamppuproteiini on tuttu) jne.

Tämän blogauksen tarkoitus on nyt pistää jakoon eräitä tuotteita mitä en itse todennäköisesti tarvitse. Toivon mukaan joku muu saa niistä hyötyjä ennen kuin päiväykset tulevat vastaan. Jakoon lähtevät siis tuotteet:

Probi Frisk (2 kpl)
Antiwir Immuu niksi
Antiwir Immuu niksi kidz
Urisan probiforte (karpalovalmiste)
StatiQinon (punariisivalmiste korkeaan kolesteroliin, ei statiinien kanssa yhdessä!)
Vitatabs D3 vitamiini 25mikrog.
Bioteekin kalaöljykapseli
WNT Female Recovery vadelma-limetti + muutama proteiini näytepussiMikäli olet kiinnostunut tai tiedät jonkun läheisesi käyttävän näitä tuotteita, pistä kommenttia tai sähköpostia mj.lahtinen(a)gmail.com niin voimme sopia missä annan tavaran. Kaikki tuotteet ovat päiväykseltään kunnossa ja avaamattomia. Probi Frisk tosin lähentelee päiväystään (4/12 ja 6/12). Annan näitä tuotteita nyt vain pääkaupunkiseudulla asuville sillä en halua alkaa maksaa postikuluja lähettämisestä. Nopein "voittaa" eli tässä ei mitään arvontoja tehdä. Mikäli kiinnostusta ei ilmaannu, päätyvät tuotteet todennäköisesti roskiin. Minulle jäi nimittäin vielä aika komea läjä itselleni.

3 kommenttia:

 1. Älä nyt hyvä ihminen sentään roskiin heitä!

  Itsekin tilaan iherbistä ja joku 25 -mikrogrammainen d-vitsku tuntuu lähinnä vitsiltä, mutta eiköhän noista tuotteista sentään JOTAKIN hyötyä ole jollekulle!

  Eli jos halukkaita ei ilmoittaudu sähköpostitse, niin lahjoita vaikka jonnekin kirpparille / kauppaan joka myy vastaavia tuotteita / ties minne.

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Vapaaehtoisia on ilmoittautunut jo hyvin, enää protskut jäljellä. Eli ei oo tavara menossa roskiin. :)

  VastaaPoista
 3. Probi Friskiä olen alkanut käyttää vuonna 2013, kun Colon Clear-probiootti loppui. Se on mukavan makea.

  VastaaPoista