Syövän ehkäisy ja hoito

Toivon mukaan mahdollisimman moni syöpään sairastunut tai henkilö joka tuntee syöpäpotilaan katsoo tämän ohjelman. On loistavaa katsottavaa tietysti myös meille muille. Tiedemaailman asiantuntija Dr. David Servan-Schreiber kertoo tunnin kestävässä ohjelmassa mitä hän on löytänyt syövän syiksi ja hoidoiksi tieteellisestä kirjallisuudesta. Niillekin jotka luottavat vain perinteiseen lääketieteeseen ja ovat skeptisiä luonnollisista hoitomuodoista tämä puhe ei varmasti ole liian radikaali.


Hän on kirjoittanut myös kirjan nimeltä: Anticancer: A New Way of Life

3 kommenttia:

 1. Hyvää ohjelmassa oli myös vastakkainasettelun poistaminen perinteisen lääketieteen ja luonnonlääketieteen väliltä. Molempia tarvitaan, joten miksi pitäisi aina tehdä jyrkkä rajanveto joko tai?

  VastaaPoista
 2. Tosi mielenkiintoinen ohjelma, täytyy katsoa kokonaisuudessaan paremmalla ajalla. Mekin olemme miettineet kaikkia mahdollisia syitä, mistä syövän on voinut saada. Olemme eläneet varmaan keskivertoa terveellisempää elämää, aktiivista urheilua, päivittäin syöty marjoja, vihanneksia, kalaa yms. Luonnonmarjoista ja pienen järven kaloista on kyllä voinut tulla tsernobilin laskeumaa aika paljon, kun juuri se alue, josta marjamme tuolloin poimittiin, kuului suurimpiin laskeuma-alueisiin Suomessa. Mutta eihän sitä voi tietää, voi olla geenivirhe jo syntyessään.

  VastaaPoista
 3. Moi Eija,
  Kyllä mä luulen että Tsernobyl teki osansa. Raija Johanssonin ja hänen miehensä tarina löytyy täältä http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kol-2008_12.html

  Syöpä on monimutkainen epätasapainotila, mutta on mukava kuulla että sitä vastaan voi taistella.

  VastaaPoista