Keittiön uutuuksia

Uuden ihanan mehukoneeni lisäksi olen saanut keittiööni muutaman näppärän pienen lisäyksen. Koska keittiömme on lähinnä keittokomero ovat pienetkin lisäykset vaatineet sitä että tavaroita on ollut pakko järjestää uudelleen. Yhtä vanhaa muovista kahvinsuodatinsuppiloa ja pinoa vanhoja reseptejä lukuunottamatta en ole saanut heitettyä mitään pois, vaikka muovikippoja voisikin pistää kierrätykseen. En vain haluaisi mennä kauppaan ostamaan uusia lasisia. Se vaihtoehto ei tunnu kauhean ekologiselta vaan toivoisin löytäväni lasikippoja käytettynä vaikkapa kirpputorilta. Mutta kaikki aikanaan. Onpas sentään vähän siivottu.

Uutuuksia ovat itse tekemäni puiset leikkuulaudat (kuva vain toisesta) sekä pari voiveistä.


Entinen leikkuulauta olikin aika hirveä ja muovinen, mutta sitäkään en ole saanut vielä heitettyä pois...  Minussa taitaa asua pieni hamstraaja. Tai sitten laiskuri, ihan miten vaan.
Muuta uutta keittiössämme on Chez Mariuksesta ostettu sitruspuristin, joka on ollut mielestäni aika näppärä.


Olen aina inhonnut puristaa sitruunaa tai limeä käsin, koska se on kirveltänyt kuivia käsiäni plus että siemenet ovat tippuneet samalla ja sitten niitä on saanut metsästää joko pirtelön seasta (en luota, että meidän blenderi oikeasti soseuttaa siemenet) tai mehusta. Tämän härvelin kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa. Näitä oli myynnissä kahta eri mallia ja tämä oli niistä kalliimpi, mutta myös tukevampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti