Tulevaisuuskylässä

Viime viikonloppu hurahti Tampereella koulutuksessa ja Tulevaisuuskylä tapahtumassa. Oli kyllä ihqua! Tulevaisuuskylässä oli iso kourallinen kestävään elämäntapaan, luomuun yms. liittyviä yrityksiä sekä järjestöjä esittelemässä toimintaansa sekä tietysti myymässä tuotteitaan. Shoppailun ohessa pääsin nyt ensimmäistä kertaa moikkaamaan Fitnessfirstin Lassea kasvokkain. Mies oli yhtä aurinkoinen kuin kuvissakin. :) Lasse tyrkytti mukaani koulutuspäivääni uuden (siis minulle uuden) rawr suklaapatukan joka yllätyksekseni oli meikäläisen mieleen. Useimmiten raakasuklaapatukat ovat olleet pettymys, koska mielestäni teen itse parempaa. Esim. ombar ei ole saanut kuolaefektiä aikaiseksi sen jälkeen kun olen oppinut valmistamaan suklaan itse. Tämä maku kuitenkin osui ja upposi. Suosittelen testaamaan! Maakutsuu-koodilla saat edelleen -10% alennusta ostoksistasi. Tässä kohdin haluan sanoa, että minä en edelleenkään saa mitään näistä suosituksista tai koodilla tehtävistä ostoksista. Motiivini suositella eivät siis ole taloudelliset, jos tuota ilmaista suklaamaistiaista ei lasketa. :)

Tapahtumassa oli tietysti myös luentoja, bändejä, kahviloita yms. ja tietysti ihania ihmisiä. Juttelin useamman vanhan ja uuden tutun kanssa ja hämmästyksekseni jouduin toteamaan että tapahtuma pursuili ihania ihmisiä! Kiitos kaikille seurasta! Pääsin tutustumaan vähän Vapaus Akatemian juttuihin jurtassa chai-kupposen äärellä ja mietiskelin voisiko se olla myös minun juttu. Se jää varmasti nähtäväksi. Kehon ja mielen yhteys on kiinnostanut kovasti viime aikoina, varsinkin koska sairastelen edelleen. Eilen katsomani The Secret sai jotakin palasia loksahtelemaan, vaikka mieli jollain tasolla epäileekin. Kiitos Suvi elokuvasuosituksesta! Huomaan että olen painottanut ihan liikaa viime aikoina ravitsemusta ja unohtanut miten voimakas ihmismieli on. Siinäpä minulle työstettävää.

Viikonloppu vakuutti minut mieli-keho yhteydestä lisäksi sillä että sain koulutuksessani käydä pikaisessa hiusanalyysissa, joka kertoi karua kieltä kehoni tilasta. Sen lisäksi että kehostani puuttuu edelleen hyviä rasvoja ja kosteutta, huokui vääntyneistä hiusjuuristani myös stressi. Stressin syitä en tässä nyt lähde analysoimaan, mutta tiedän että sitä on. En vain olisi uskonut että sen voi lukea mikroskoopilla! Tajusin välittömästi miksi olen jatkuvasti kipeä ja sen ettei maailmassa ole niin terveellistä ravintoa, jolla kumoaisin stressin vaikutukset kehostani. Valitettavasti tässä ei ollut vielä kaikki huonot uutiset vaan hiusanalyysi paljasti päästäni talipunkkeja eli loisia... Oli aika järkytys nähdä kuvaruudulla oleva liikkuva öttiäinen ja todeta, että se on lähtöisin minusta. Nyt vaan syväpuhdistelemaan savella (jota muuten ostin Tulevaisuuskylästä) ja häätämään paskiaisia sisäisesti. Tietysti voisin ottaa Hiusakatemian suositteleman talipunkkikuurin, mutta se on synteettinen ja pirun kallis. Kaksi syytä siis kokeilla jotain muuta ensin. Todennäköisesti loiset ovat päässeet pesiytymään huonontuneen vastustuskyvyn takia joten eliminoimalla stressiä voisin saada jo paljon aikaiseksi. Eikun vaan lootusasentoon ja Ommmmm.

Tulevaisuuskylän luennoista nautin eniten lauantain Luonnon monimuotoisuus -keskusteluista ja erityisesti kehityskriitikko Kai Vaara herätti ajatuksia puheellaan. Näitä juttuja ja keskusteluja tapaamieni ihmisten kanssa mietiskelen varmasti vielä tovin. Kiitos universumi ihanasta viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti