Parempaa kuin... mikä tahansa

Olen viime aikoina nukkunut paljon. Melkeinpä joka yö näen myös unia, joista osa on niin nerokkaita, kiinnostavia ja kauniita, että en malttaisi herätä. Ja tämä kaikki tulee minun omasta alitajunnastani! Tarinat ovat niin yllättäviä etten itsekään (unieni kirjoittaja) tiedä mitä jatko-osassa tapahtuu. Aivan mahtavaa!

Päivä toisensa jälkeen hämmästelen ihmisen mahtavaa henkistä ja fyysistä voimaa joka tulee jostain syvältä sisimmästämme. Ihminen kykenee tietämättään uskomattomiin asioihin ja nämä taidot näkyvät ainoastaan kun motivaatio on tarpeeksi korkealla, yleensä vasta kun on kyse elämästä ja kuolemasta. Kumpa vain päästäisimme mielikuvituksemme "irti" myös hereillä ollessamme ja unohtaisimme hetkeksi itsemme, fysiikan lait, pelkomme sekä muut ihmiset ja heidän mielipiteensä. Entäpä jos mikään ei olisikaan mahdotonta? Millainen ihminen sinä silloin olisit? Mikä sinua estää olemasta tämä ihminen nyt?

Nukkuminen on koukuttavaa, koska unessa minä olen supersankari, viisas tietäjä, rakastava äiti, astronautti ja välillä jopa popin kuningas Michael Jackson! Unet ovat rikkautta ja todiste siitä, että meissä on paljon enemmän potentiaalia kuin tiedostamme hereillä ollessamme. Alitajuntamme voittaa leffateollisuuden parhaimmat tuotokset mennen, tullen ja palatessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti