Superhero Weekend with David Wolfe

Mä oon nyt yllättänyt itse itseni. Tilasin just liput David Wolfen viikonloppu luennoille vaikka periaatteessa ei olisi ollut siihen varaa! Jos immeiset maksaa yhden illan konserttilipuista (eli muutamasta tunnista) helposti 30-150 euroa niin kahden päivän sessio huippuluennoitsijan opissa (149€) ei kuulosta enää niin pahalta... Täytyy sanoa, että olen harvoin näin innoissani. :)

Lipunmyynnissä tuntui olevan jotain häikkää ja meinasi mennä aamuteet väärään kurkkuun kun maksamisen jälkeen minua tervehdittiin nimellä Liina. Minähän olen Maija! Selattuani vähän aikaa tietoja paljastui että olin järjestelmän mukaan joku toinen henkilö. Alkoi tulla inhottava tunne, että lippuni on matkalla ihan väärään paikkaan. Puhelu (vähän aamuseitsemän jälkeen, sori) auttavaan linjaan vakuutti, että asia on silti kunnossa ja hän otti tietoni varalta ylös. Tapahtuma on ruuhkauttanut järjestelmän sen verran pahasti että ongelmia on ollut. Mutta no hätä.

Tämän huipputapahtuman lisäksi olen ilmoittautunut Heidin Helsingin raakaruokailtaan 23.10.
Elämä on mahtavaa!!! =)

4 kommenttia:

 1. No joo, tämähän on "Rahat pois" David. Äijähän tekee pelkkää bisnestä, jos ette ole vielä huomanneet, kuten myy kaikkea skeidaa, mikä ei edes liity mitenkään "puhtaaseen raw/living food ideologiaan".

  VastaaPoista
 2. Jaa-a, minulla ei vielä ole kokemusta kalliista "rahat pois" luennoista, joten vaikea sanoa mikä on totuus Davidin luennoista. Ainakin luennossa on 100% tyytyväisyytakuu. Ja mitä tulee muuhun myytävään tavaraan, ei sitä ole pakko ostaa. Kerron sitten millainen luento oli.

  VastaaPoista
 3. Janni ilmeisesti pitää itseään niin tahdottomana sokeana kuluttajana, että pelkää jokaista mainostajaa.

  Vapaiden, omista asioistaan päättävien ihmisten ei tarvi bisnesmiehiä pelätä. Senkun jättää ostamatta (what an idea!), tai jos ostaa muttei tykkää, pyytää rahat takasin.

  Henkilökohtasesti ******** tuollaset kommentit kaiken sen jälkeen mitä olen Wolfelta saanut - enimmäkseen vieläpä ilmaiseksi. Suorastaan nolo kommentti Jannilta.

  VastaaPoista
 4. Tahdottomana sokeana? Perusteluja kiitos!

  Olisi oikeasti kiva kuulla rehellisiä kommetteja, millainen viikonloppu oli.

  Mitä noloa kommentissa oli? Kaikilla on oikeus Omaan mielipiteeseensä! Sua taitaa vaan ********, kun joku arvostelee ko. kaiffaria :)

  VastaaPoista