Onnistuneet Iherb kokeilut

Muutamia hyviä löytöjä iherbistä:

Pau d'arco kuorta/teetä, joka on tietenkin ilman mitään ylimääräistä tässä muodossa. Teenä sitä on tullut nautittua. Pau d'arcoa on käytetty flunssan, virusten, sienten, hiivan, loisten ja syövän tappamisessa ja kasvaa pääsäätöisesti Etelä-Amerikassa. Edullinen ja iso pussukka kotikäyttöön.

Logona ripsiväri Hyvä ripsari on ollut luonnonkosmetiikaan asti siirtymisen jälkeen hukassa ja tämä löytö on ollut sellainen, jota uskallan ostaa toistekin. Luonnonkosmetiikassahan ei ole vedenkestäviä mascaroita, joka on ollut melkoisen ongelmallista minulle. Useimmiten olen joutunut jättämään meikit huonolla säällä pois. Tämä onneksi sottaa hyvin vähän (jos ollenkaan) tihkusateellakaan ja ripsivärin harja sopii silmän malliini hyvin. Monissa harja on liian paksu ja sekin sottaa. Mutta ei tässä. Me like.

Ashwagandha tinktuura on mukavaa vaihtelua jauhemuotoon, joita tulee aina sekoiteltua pirtelön sekaan. Tinktuurassa toki maistuu alkoholi, jos sen sekoittaa vain veteen. Yleensä pistän teen tai kaakaon sekaan, jonne se uppoaa mainiosti. Ashwagandhaa on perinteisesti käytetty tulehdusten ja sairausten torjumiseen, kuumeeseen ja muistin parantamiseen. Nostaa yleisesti immuunipuolustusta. Tukee myös hermostoa eli rauhoittaa ja tukee aivotoimintaa. Kuulemma myös voimakas afrodisiakki, mutta näitä vaikutuksia en kyllä ole itse huomannut... 

SerraGold (löytyy toki Suomen luontaistuotekaupoistakin, mutta maksaa... paljon) Sisältää serrapeptaasia ja proteaasientsyymejä eli siis proteiineja hajoittavia entsyymejä. Hyvä tuote esimerkiksi leikkauksesta toipuvalle tai henkilölle jolla on kystiä, koska serrapeptaasi ja entsyymit syövät kuollutta kudosta jättäen terveen rauhaan. Auttaa tulehduksiin ja vähentää näin ollen kipuja. Erona muihin vastaaviin valmisteisiin on se, ettei sisällä mitään turhia täyteaineita tms.

Muita perinteisiä ja tutumpia hankintoja iherbistä ovat olleet Healtforcen tuotteet (joita alkaa näkyä kiitettävästi jo Suomessakin), Madre-C ja jotain NewChapterin tuotteita, kuten kalaöljykapseleita tai monivitamiineja. Dr Ohhiran probioottejakin tuli testattua ja kyllähän niitä voi lämpimästi suositella. Iherb on siitä kiva, että sieltä löytyy vaikka mitä ja uusia tuotteita sataa koko ajan lisää. Saa pistää välillä sormet solmuun ja silmät kiinni ettei tule klikkailtua ihan hirveitä laskuja...

Mikäli olet uusi tilaaja, saat viiden dollarin alennuksen käyttämällä alekoodia LAH456. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti