Erilainen iltadrinksu

Mulla on nyt vähän aikaa ollut käytössä oma spirulinapläjäys eli vitamiinijuoma, jonka kehittelin HealthForce Mannan pahan maun takia (joo, makuasioista voi kiistellä!) Spirulina on melkoinen monivitamiini itsessään, joten halusin ottaa sen jokapäiväiseen käyttöön tavalla tai toisella. Koska olen melkoinen makeahai, pistin sekaan hunajaa ja johan alkoi maistua. Muutaman juoman jälkeen tajusin, että sinnehän voi sekoittaa ihan mitä tahansa muuta vitamiinia ja siitä se lähti. Minusta on mukava tehdä aamupirtelö ilman että siihen on pakko laittaa jotain tiettyä. Ne "pakolliset" kun voi laittaa ihan erikseen. Spirulinalla esimerkiksi on aika hallitseva maku ja väri.


Tähän iltadrinksuun (en tiedä miksi sanon sitä iltadrinksuksi, juon sitä usein myös päivällä :) voi toki laittaa helposti enemmänkin spiruliinaa. Tätä vois käyttää vaikka jonkin sortin palautusjuomana, varsinkin jos pistää veden sijaan juomaksi kookosvettä.

Elämääni hankaloittaa vuotava tehosekoitin, mutta ehkäpä joulupukki tuo uuden. Ainakin se on toivomuslistan ensimmäinen. Periaatteessa sekoitin vielä toimii, mutta falskaa aina välillä. Ei kovin turvallista.

ps. videokuva lihottaa, niinhän?

2 kommenttia:

 1. Tästä jo näkee että erään viidakkohemmon suosituksissa ei ole mitään tietoon perustuvaa perää, kuten ei ollut aiemmin gojimarjojen kohdallakaan. Kaikki näyttää tapahtuvan musta tuntuu periaatteella. Kannattaa lukea tuo ja kenties vaihtaa toisenlaiseen veteen:

  http://www.naturalnews.com/034005_Adya_Clarity_consumer_alert.html

  VastaaPoista
 2. Hei Anonyymi,

  Kiitos linkistä, sain sen nyt jo toistamiseen. Ihmiset ovat onneksi valveutuneita. NaturalNews ja Mike Adams on kyllä semmoinen lähde, jota en helpolla sivuuta. Adya Clarityn myyjillä on nyt varmasti alkanut melkoinen kohina: http://www.naturalnews.com/034006_Adya_Clarity_Raw_Food_World.html

  Tämä asia vaatii kyllä tarkempaa tutkimista.

  VastaaPoista