Mainontaa Suomen luontaistuotteista

Tulen juuri Vivisanté HEALTH -koulutuksesta, joka oli todella lyhyt, mutta sitäkin antoisampi. Nämä tuotteet ovat olleet itselleni vähän vieraita, joten siksi koulutus oli enemmän kuin tervetullut. Tähän mennessä olen testannut Immunostrong ja Antioxidant strong -tuotteita ja nyt koulutuksen jälkeen olen entistä vakuuttuneempi, että nämä ovat tosi hyvä juttu! Mutta ei, en saa tästä hehkutuksesta muuta korvausta kuin hyvän mielen...

        

Se mikä näistä tekee hyvän on tietysti luonnonmukaisuus. Vivisanté HEALTH-sarja on 100% luonnollinen! Tätä ei valitettavasti voi sanoa kovin monesta Suomen markkinoilla olevista "luontaistuotteista". HEALTH-sarjassa luomua käytetään silloin kun "villiä" ei ole saatavilla, eli esimerkiksi immunostrongin sisältämä siitakesieni on villinä, luonnontilassa kasvanut eli tavallista kaupasta löytyvää kasvatettua sientä paljon voimakkaampi. Tuotteissa ei käytetä tarpeettomia lisä- tai täyteaineita, joten ne ovat turvallisia käyttää pitkälläkin aikavälillä. Osa tuotteista on avattavassa kapselissa, eli pillereitä kammoavat voivat kaataa kapselin sisällön suoraan suuhunsa. Immunostrongin siitakesieni on ymmärtääkseni myös kuumavesiuutettu, koska tuoteselosteessa mainitaan polysakkaridit, jotka siis vahvistavat valkosolujen toimintaa. Kuumavesiuuttaminen vapauttaa polysakkaridit ihmisen käytettäväksi. Polysakkaridit tai triterpeenit ovat juuri se oleellinen osa lääkinnällisissä sienissä, eli tarkista aina että jompi kumpi mainitaan pakkauksessa. Lisää lääkinnällisistä sienistä Jaakko Halmetojan sivuilta.

Vivisantélta löytyy myös muita tuotesarjoja, joista kaikki eivät ole (tietääkseni) 100% luonnollisia. HEALTH-sarjan tunnistaa maanläheisen värisestä pahvipakkauksesta ja tietysti siitä että siinä lukee HEALTH. Vivisantélta on myös vastikään ilmestynyt sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Vivisanté Natural Skin-sarjasta, joten nostan kovasti hattua Vivisanté:n myönteiselle kehitykselle. 

Suomestakin löytyy monia hyviä luontaistuotteita, supersapuskoja jne. jos vain osaa etsiä. Omaa sydäntäni ovat lähellä myös Vogelin uutteet, Strath elixir ja tietysti Puhdistamon ja Cocovin tuotteet. Nyt itseasiassa testaan Puhdistamon Rakkaus Pakkausta ja olen hiukan yllättynyt voimakkaasta kardemumman mausta. Tulee vähän mieleen pulla + kaakao. Ehkä sitä on yritettykin tai sitten on se tuotteen kehittelijällä kimmonnut jostain syvältä alitajunnasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti