Mikä ihmeen Adya Clarity?

Olen testaillut Fitnessfirstin suhteellisen uutta tuotetta Adya Clarity nyt vähän aikaa ja haluaisin kertoa tuotteesta vähän enemmän. Ostin itse tuotteen vähentääkseni murheita hanaveden juomisesta, eli kyseessä on vettä puhdistava nestemäinen mineraaliseos. Tiedän että lähdevesi olisi paras vesi juotavaksi, mutta se ei vaan näytä olevan nyt realistista ilman omaa autoa.

Tarjolla on tietysti paljon vettä puhdistavia suodattimia, mutta isommat ja kalliimmat tukkivat pienen keittiöni, pienet eivät vaan ole vakuuttaneet... Isoin miinus näissä suodattimissa on se, että ne eivät kulje kätevästi mukana. Töihin esim. voi ottaa litran pullon puhdistettua vettä (tai optimitapauksessa lähdevettä), mutta vähänkään pitemmät reissut eivät onnistu tällä strategialla, ellei ole sitä autoa minkä puute alun perin aiheutti tämän vesiongelman. Adya Clarityssä kätevää on se, että sitä voi laittaa pieneen pipettipulloon ja kanniskella pienenkin käsilaukun pohjalla.

Adya Clarity toimii yksinkertaisesti siten, että sitä sekoitetaan pieni määrä veteen ja magneettiset mineraalit sitovat vedessä olevat epäpuhtaudet, kuten bakteerit ja kloorin. Näin ollen vesi puhdistuu ainakin niistä pahimmista pahiksista. Lisäksi veden happi aktivoituu ja tuo enemmän happea soluillemme. Hyvin likaisen veden kohdalla on hyvä odotella vuorokausi tai pari ennen kuin juo veden, mutta tuotteen voi vaan sekoittaa ja kulauttaa kurkusta alas hetikin. Omaa hanavetta voi testailla laittamalla Adya Clarityä veden sekaan ja antamalla sen seistä vähintään vuorokausi. Likaisen veden pohjalle muodostuu ruskeahkoa sakkaa... Yäk! Tosin tämän jälkeen vesi on juomakelpoista.

Purkki on kallis, mutta todella riittoisa (riippuen tietenkin miten sitä käyttää). Minä olen käyttänyt sitä vain veden puhdistamiseen, mutta esim. hiivasta kärsivät ovat ottaneet Adya Clarity shotteja kerran päivässä, niin että Adyaa on teelusikallinen ja vettä n. desi. Normaalista tätä ainetta tarvii vain tipan tai pari litraa kohden!

Adya Clarityä käytetään veden puhdistamisen lisäksi kehon puhdistamiseen, kalkkeutumien poistamiseen (niin ihmisen kuin kylppärinkin) ja kuten jo mainitsin, hiivan hoitoon.


Adya Clarity on hyvä zeoliitin korvike, sillä se tulee samasta tavarasta, eli mustasta micasta (Black Mica), joka on tietyntyyppistä mineraalipitoista kiveä.


Itse sain pari päivää tuotteen aloittamisen jälkeen nenääni elämääkin suuremman finnin. Minä harvemmin kärsin naamassa olevista finneistä, itseasiassa niin harvoin etten edes omista meikkejä millä peittää niitä, mikäli sellainen joskus ilmestyy. Arvaa vaan oliko kiva odotella sen finnin poistumista... Huomasin myös että päätäni särki useana päivänä, mikä ei myöskään kuulu normi arkeeni. Nämä molemmat viittaavat puhdistumisoireisiin tai voivat olla vaan sattumaa. Se mikä yllä olevissa videoissa hätkähdytti oli se, että Adya Clarity voi myös puhdistaa hammasplakkia. Olin itse mietiskellyt pari päivää ennen videon katsomista, että miten ihmeessä hampaani tuntuvat niin puhtailta...

Mikäli kärsit samasta vesiongelmasta (eli et omista autoa) kuin minäkin, kokeile ihmeessä Adya Clarityä veden puhdistamiseen. Voit saada sillä apua myös hyvin yleiseen ongelmaan, eli hiivasyndroomaan. Fitnessfirstiltä saat kymmenen prossan alen käyttämällä koodia maakutsuu.

18 kommenttia:

 1. Kiva kun postasit aiheesta! Adyasta on nyt kohistu niin paljon, että kiinnostaisi kokeilla, mutta putelin hinta on hirvittänyt. Stadin kaupunkivedellä kun joutuu yleensä menemään, niin kaikki puhdistuskeinot kiinnostavat.

  VastaaPoista
 2. Moi Outi,

  Rohkeasti vaan kokeilemaan! Loppujen lopuksi se on vaan rahaa. :) Hanaveden käyttäminen on kyllä ollut tuskallista sen jälkeen kun on alkanut ymmärtää veden ja "veden" eron. Lähde on kuitenkin liian kaukana, joten ei auta. Minusta tuo pienen pipettipullon (johon siis kaadoin Adya Claritya) käyttäminen on ollut tosi helppoa. Joskus on kyllä vähän hävettänyt lisäillä omia "rohtoja" vesilasiin ravintolassa, mutta siihen tottuu. Kotona on sitten isompi vesipullo puhdistumassa niin ei tarvi jokaista lasia erikseen dropata.

  VastaaPoista
 3. Jännä miten monikin tärvää rahojaan ties mihin ja sitten kun puhutaan Tärkeistä Asioista, rahaa ei tunnu riittävän! (En viittaa Okriinaan vaan yleisesti.) 20 e maksavalla Adya Clarity - pipettipullolla puhdistaa HURRJAN määrän vettä.

  Tilasin muuten Maija äsken koodillasi tavaraa FitnessFirstistä. Kun ostettavaa oli runsaasti (painavia tuotteita, joita ei iherbistä voi / viitsi tilata) ja kun tavaraa kertyi ihan tuntuvasti, niin varmistin, että summa menee - alennuskoodisi jälkeen - yli sen 220 e, jolloin tavarat saa kotiovelle :)

  Loppusummani oli jotakin 245 e ja alennusta annettiin noin 21 e (en nyt muista ihan tarkkoja senttejä), joten ei se ollut tarkasti ottaen ihan se mainittu 10 prossaa.

  Halusin tämän vain kertoa tiedoksesi.

  Kiitos koodistasi ja varsinkin hyvästä blogista!

  VastaaPoista
 4. Hei Hoo Moilanen,

  Olen itsekin huomannut että tuo alennus ei ole suoraan kymmenen prosenttia, mutta en ole saanut aikaiseksi laskea että tarkoittaako se kymmenen prosentin alennusta nettohinnasta, siihenhän tulee vielä ne verot. Jotain tuollaista siihen todennäköisesti liittyy.

  Valitettavasti aika moni on vieläkin sitä mieltä että ruokaan ja veteen ei kannata panostaa... Ehkäpä se pikku hiljaa muuttuu. Toivotaan! Uudet tuotteet aina vähän arvelluttaa ennen käyttöönottoa ja minusta on hyvä että ihmiset lueskelee ja ottaa asioista selvää ennen kuin käyttävät rahansa niihin. Minusta on parempi tehdä muutama pysyvä muutos kuin kokeilla silmät ummessa kaikkea vähän aikaa. Toi Adya Clarity ainakin tulee pysymään meikäläisen käytössä niin kauan että vesiongelma tulee ratkaistuksi (eli pääsen lähteelle).

  Mukava että jaksat lueskella mun juttuja. :)

  VastaaPoista
 5. Minua(kin) tämä vesiasia on "painanut" jo pidemmän aikaa; en ole voinut sivuuttaa sitä ajatusta, että onko esim. päivittäisistä vihersmoothieista oikein hyötyä - hyöty on vähän ruma sana mutta en nyt parempaakaan keksi - kun niiden pohja, vesi, on vähän mitä sattuu. (Siis sitä käsiteltyä ja elotonta mitä virtaa kraanasta.)

  Adya Clarityä odotellessa on nyt sellainen kutina, että mahtaako mikään olla niin olennaista kuin veden laatu!

  Sitä kun kuitenkin menee suusta alas päivän aikana enemmän kuin mitään muuta.

  VastaaPoista
 6. No niin, nyt se sitten alkaa - selkeästi puhtaamman veden juominen!

  Olen vaan hiukan ymmälläni annostelun suhteen. Adyan sivuilla sanotaan, että 1 ml litraan vettä. Erään nestemäistä homeopaattista "litkua" sisältävän pullon kyljessä lukee, että 1 ml vastaa 25 tippaa. (Eli tuon annostelun mukaan 25 tippaa litraan vettä.)

  Toisaalta Adya -putelin kyljessä lukee, että sitä laitetaan 1 teelusikallinen gallonaan - 4 litraan - vettä. Mittasin, että teelusikallinen on noin 45 tippaa eli tuon logiikan mukaan noin 10 tippaa per litra. Hmmm...

  VastaaPoista
 7. Ei stressiä :) Pistä sekaan semmoinen sopiva määrä. Juomalasiin n. 1-3 tippaa, tai mitä sinne sattuu lorahtamaan. Isompaan kannuun voit laittaa lusikalla.

  VastaaPoista
 8. Lueskelin tästä Sepin blogista ja pyysin tekemään saman testin lähdevellä. Tuota testiä ei koskaan julkaistu. Voitko sinä tehdä testin uudestaan myös kertaalleen puhdistetulla vedellä? Jääkö "sakkaa" edelleen pohjalle? Epäilevä kun olen ja touhu vaikuttaa pölynimurikauppiaiden kikalta.

  VastaaPoista
 9. Moi Timo,

  En oikein tiedä miten saisin puhdistettua sen sakan pois niin että voisin testata puhdistaa veden uudelleen. Olen vain luottanut siihen, että Adya on tuhonnut pöpöt vaikka sitä sakkaa onkin pohjalla. Youtubesta löytyy kyllä videoita missä ovat testanneet adya claritya puhdistetulla vedellä ja hanavedelle. Ero on näkyvä.

  VastaaPoista
 10. Meinasin vaan sitä, että jos tuo sakka on tuota Adya Clarityä itseään. No pitää kaivella videoita.

  VastaaPoista
 11. Maistuuko vesi muuten paremmalle ja imeytyykö paremmin? ( ts. ei mene vaan suoraan läpi)

  VastaaPoista
 12. En ole huomannut veden maussa suurta eroa, mutta toisaalta meidän hanavesi ei ole pahimmasta päästä. Veden imeytymisen osalta minusta tuntuu että muutosta on kyllä tapahtunut.

  VastaaPoista
 13. Todellisuus voi kenties olla uskomuksia ja illuusio markkinointia raadollisempi. Lue itse ja mieti mistä mahtaa olla kyse.

  NaturalNews issues consumer alert about Adya Clarity, imported as battery acid and sold for internal consumption

  Friday, October 28, 2011

  http://www.naturalnews.com/034005_Adya_Clarity_consumer_alert.html

  Luontaistuotteiden käyttö on lisääntynyt maailmanlaajuisesti sitä myötä epäterve kilpailu myös.

  VastaaPoista
 14. Kiitos linkistä. Tämä vaatii tutkimista.

  VastaaPoista
 15. Huomasin myös tuon linkin, mitäs mieltä olette tuosta Adya Clarity jutusta NaturalNews sivuilla ?

  VastaaPoista
 16. Tästä Mustikkatytön "suomennos" asiasta:

  http://mustikkatytto.blogspot.com/2011/10/adya-clarityn-vaarallisuudesta.html#comments

  Tulee vaan mieleen että mahtaako olla vain jäävuoren huippu...

  VastaaPoista
 17. Kirjoitin oman lyhyen postauksen aiheeseen liittyen. Mustikkatytöllä on hyvä suomennos jos artikkeli tuntuu raskaalta lukea englanniksi.

  On hemmetin hyvä että tämä asia tuli nyt esille ja tutkimuksen kohteeksi. Ennen kuin tämä asia on selvitetty perusteellisesti, en kuitenkaan halua kaataa omaa pulloani viemäristä alas, sen verran paljon olen hyviäkin tuntemuksia saanut. On toki hyvä jättää tuote hyllyyn seisomaan varmuuden vuoksi, varsinkin jos on raskaana. Itse olen vielä jatkanut käyttöä ja koitan alkaa miettiä muita vedenpuhdistus keinoja tai strategioita lähdeveden saamiseksi.

  VastaaPoista
 18. Lisää selvityksiä asiaan

  Adya Clarity caught deceiving Health Canada in licensing scam that hid aluminum content

  Monday, October 31, 2011

  http://www.naturalnews.com/034022_Adya_Clarity_Health_Canada.html

  VastaaPoista