Circle of Life

Institute of Integrative Nutrition (IIN) koulutuksessani vastaani on tullut itselleni mielenkiintoinen ja havainnoillistava pieni tehtävä. Se vie vain minuutin ja antaa paljon miettimistä. Tarkoitus on kartoittaa miltä oma elämä näyttää eri osa-aluettain ja kokonaisuutena. Kaikki kun kerran vaikuttaa kaikkeen.

IIN Circle of Life
(Yllä oleva tehty tehtävä ei ole omani vaan netistä löydetty valmis kuva.)

Elämän ympyrä pitää sisällään tärkeimmät palikat jotka elämäämme vaikuttavat. Tällaisia ovat mm. ura, ihmissuhteet, talousasiat, liikunta, koulutus, terveys, henkisyys yms. Mikäli jokin näistä osa-alueista on epätasapainossa tai jollakin tapaa epätyydyttävää, heijastuu se koko elämää varjostavana.

Tehtävänä oli siis tehdä arviota omasta elämästä jokaisen osa-alueen kohdalla ja merkitä se pisteellä ympyrään. Mitä lähempänä piste on kehän ulkoreunaa, sitä parempi tämä osa-alue elämässäsi on. Vastaavasti kun piste on lähellä ympyrän keskustaa, on siinä elämän alueessa kehitettävää. Näitä pisteitä merkitään siis jokaisen osa-alueen viivalle ja lopuksi yhdistetään pisteet janoilla toisiinsa. Näin näkee millainen oma tämänhetkinen Circle of Life on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti