Urheiluvälineet kuntoon

Mä voin antaa hyvän vihjeen miten saat pohkeet täysin juntturaan: Ole ensin juoksematta ja muutenkin harrastamatta pahemmin liikuntaa pitempi jakso ja ota sitten upouudet paljasjalkakengät ja lähde raivokkaalle juoksulenkille opettelemaan miten päkiöillä pääsee...

Feelmaxit kirpparilta 15€ ja vieläpä ihan uudet.  Oli "pakko" ostaa.
 
Nyt kun näistä urheiluvälineistä tuli puhe niin jauhetaan vielä vähän lisää. Ostin myös itselleni Nikkenin urheilujuomapullon jossa on vedensuodatin, sakkautumista estävät magneetit ja pi-materiaalia joka muuttaa veden pH:n emäksisemmäksi. Ihan mahtava vehje! Olen kantanut jo reilu puoli vuotta veden töihin kotona suodatetusta vedestä ja voin sanoa että kantaminen on alkanut käydä hermoille (ja hartijoille). Tämän pullon voi kantaa tyhjänä ja täyttää vasta kun sitä tarvii. Suodatus on Nikkenin teknologiaa ja suodattimen voi vaihtaa. Pullon voi täyttää n. 250 kertaa samalla suodattimella, joten ihan koko aikaa sitä ei tarvi onneksi vaihdella. Vesiongelmani on vihdoin viimein ratkaistu! Huvittavaa pullossa on kuitenkin eräs ominaisuus: Jostain syystä laite vikisee kun minä juon siitä. Ystäväni kokeili juoda pullosta samalla tekniikalla mutta hänellä ei kuulunut mitään.Pullo maatuu eikä sisällä bisfenoli A:ta tai ftalaatteja. Hinta on mielestäni aika edullinen (58€) siihen nähden mitä se tekee. Jos haluat lisätietoja niin käy katsomassa Nikkenin sivuilta. Ei varmaan tarvitse kertoa että minusta tuli Nikkenin jälleenmyyjä. :)

4 kommenttia:

 1. Tässä mielenkiintoinen kirjoitus liittyen alkaaliseen veteen:
  http://www.markusrothkranz.com/alkalinewater/alkalinewater.html

  Markus sanoo mielestäni hienosti: I just think staying natural is best. Don't mess with nature. It's perfect and you can't improve perfection.

  VastaaPoista
 2. Tämän koko jutun pointti on siinä ettei sitä luonnollista vettä ole tarjolla. Joisin mielelläni lähdevettä, mutta sen hakeminen on liian hankalaa. Mitä tulee hanaveteen on luonnollisuus siitä jo kaukana.

  VastaaPoista
 3. En halua moittia tai haastaa riitaa, mutta ei Nikken tee vedestä myöskään yhtään luonnollisempaa.

  Itse haen kesäisin lähteestä veden ja sen voittanutta ei ole. Talvisin suodatan hanaveden ja olen samaa mieltä kanssasi, edes suodatettuna se ei ole lähelläkään luonnollista.

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi. Ei me olla asioista eri mieltä. Kuten jo sanoin, minäkin joisin mielelläni lähdevettä. En yritä väittää että Nikkenin vesi olisi parempaa kuin puhtaaksi todettu lähdevesi.

  Nikkenin puhdistusjärjestelmä ei tee vedestä luonnollista, mutta poistaa aika paljon niitä aineita (kloori, lääkejäämät, fluori yms) joita en halua sisuksiini kaataa. Nikken puhdistaa paljon paremmin kuin vaikkapa Brita-kannu.

  Nyt kun minulla ei ole sitä lähdevettä tarjolla, minusta veden puhdistaminen on se paras juttu, mitä voin tehdä.

  VastaaPoista