Regulat entsyymivalmiste

Suomen markkinoille on ilmestynyt tänä vuonna uusi ja aika lupaavan oloinen entsyymivalmiste nimeltä Regulat. Tuotteen tarkoitus on lisätä kehon omaa entsyymintuotantoa ja vaikuttaa sitä kautta kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointiin. Nestemäistä entsyymiä voi käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Regulatista on olemassa myös pieni kirja (jos kiinnostaa, kysy luontaistuotekaupasta), joka kertoo tarkemmin valmistusprosessista ja käyttötarkoituksista. Kuten moni varmasti tietää, entsyymitoiminta vaikuttaa kehossa lähes kaikkeen, joten normaali entsyymitoiminta on erittäin tärkeää. Näin ollen entsyymivalmisteilla voi saada apua aika moniin muihinkin ongelmiin kuin ruuansulatukseen. Kirjan mukaan apua voi saada Regulatin avulla mm. erilaisiin ihottumiin, fibromyalgiaan, väsymykseen, näppylöihin/finneihin, ruuansulatukseen, herpekseen ja reumaan. Lista on piiitkä. Tähän mennessä olen kuullut asiakkaiden saaneen apua ihottumaan ja mystiseen korvan syyhyämiseen. Tuote ei siis ole ollut Suomen markkinoilla vielä kovin kauan. Regulat on kuitenkin ollut Saksassa jo n. 10 vuotta saatavilla ja myynnillisesti ollut melkoinen hitti.



Tuotteita on itseasiassa kaksi joista toinen on tavallinen Regulat ja toinen Regulatpro Metabolic. Ero näiden tuotteiden välillä on se, että Regulat on ihan sitä itseään eli vaihekäyttämisellä (maitohappokäyminen vaiheittain) valmistettua entsyymia luomulaatuisista kasviksista, hedelmistä, pähkinöistä jne. Tuote on täysin luonnollinen. Fermentointiprosessi on rikastanut jokaisen raaka-aineen ominaisuuksia ja pilkkonut pieniksi palasiksi. Fermentointi on myös tuhonnut mahdolliset allergisoivat aineet eli tuote sopii käytännössä kaikille. Metabolic puolestaan on laimeampi versio tavallisesta Regulatista, mutta siihen on lisätty vitamiineja ja hivenaineita. Tämä tuote on puolestaan maahantuojan mukaan niin luonnollinen kuin mahdollista eli ilmeisesti valmistusprosessi on tehnyt siihen jotain keinotekoistakin, en oikein osaa sanoa. Lisäksi Metabolicissa on lisättynä sitruunamehua fermentoinnin jälkeen, joten tuote ei sovellu sitrusallergisille.

Tavallista regulattia suositellaan erityisesti allergioista kärsiville, mutta sopii kaikille. Metabolicia suositellaan puolestaan 2. tyypin diabeetikoille, korkeasta verenpaineesta kärsiville ja niille joilla on rasva-aineenvaihdunnan häiriöitä. Tuotteet sopivat myös raskaana oleville ja vegaaneille. Itse olen käytännössä vain maistanut Regulattia ja todennut että pahaa on, voisin kuvailla makua ehkä vähän etikkaiseksi. Metabolic on kuulemma paremman makuista. Lisäksi tuote on kallis, n. 60+ euroa eikä riitä kuin reiluksi pariksi viikoksi jos ottaa ohjeen mukaan aamuin illoin. Siitä huolimatta tulen todennäköisesti vielä ostamaan pullollisen jossain vaiheessa. Mikäli sulla on kokemusta tuotteesta niin pistä kommenttia.

69 kommenttia:

  1. Käytössä on koko perheellä ja saksasta saa tilattua rahteineen n. 37€ pullo! Meillä 1v 8kk poika ottaa joka aamu 5ml ja me aikuiset aamuin illoin se 10ml, pahaahan tuo on mutta kaikkeen tottuu :) Uskon todella tähän tuotteeseen ja ainakin pari kk kannattaa käyttää ennen kuin tekee johtopäätöksiä toimivuudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Josefina! Luin kommenttisi Regulatista. Olen juuri ostanut pullollisen kokeilua varten ja huomannut sen aika arvokkaaksi. Ilmoitit,et Saksasta saa tuotteen edullisesti. Nyt kysyisinkin sinulta osoitetta mistä sitä voi tilata mainitsemaasi hintaan? Voisitko tässä auttaa minua. Lähettäisitkö minulle Regulaatin tilaus osoitteen. Vastaa minulle sähköposti osoitteeseeni elikä ritsil@luukku.com

      Poista
    2. Tervehdys
      Tilausosoitetta kaipailee varmaan monikin
      mikähän se olisi ?

      Poista
    3. Hei! Meilläkin on Regulat käytössä ja kokeumukset ovat hyviä erityisesti tenniskyynärpääkipuihin, mutta hinta tosiaan on hurja. Jos ehdit, niin olisin kiitollinen jos kertoisit minullekin sen 37 € hintaisen Regulat-pullon tilausosoitteen. Varmaan täälläkin ihmiset ilahtuisivat siitä tiedosta, mutta kelpaa se tieto myös sähköpostiini lumikallio@gmail.com. Terv. Katrina

      Poista
  2. Kiitos kommentistasi Josefina!

    Pahan maun uskon minäkin kestäväni. Hyvä vinkki toi Saksan tilaus, onko sulla joku tietty sivusto mitä suosittelet?

    VastaaPoista
  3. Itse aloitin käytön tällä viikolla ja ajattelin ainakin sen 3kk kokeilla. Kirjan luin ja siinä oli hmm..mielenkiintoisia tarinoita. Toki viimeisellä sivulla oli teksti:"Lisäksi ei anneta takuuta valmisteiden toimivuudesta. Kirjoittaja tai julkaisija eivät ole millään lailla edesvastuullisia." Eli vähän kuin ala-asteen ainekirjoitus. Hinta on kyllä Suomessa hurja. Maahantuoja ja jälleenmyyjät kuorivat kermat päältä ainakin näin aluksi.

    VastaaPoista
  4. Anynyymi: Se että tuote maahantuodaan nostaa väkiselläkin hintaa koska välikäsiä tulee enemmän. Mutta joo, hinta on hurja. Kuluttajaa ei tosin kiinnosta että mistä se johtuu.

    Onhan se vähän koomista ensin ylistää tuote maasta taivaaseen ja sitten laittaa loppuun pienellä präntillä jotain tuollaista. Selusta on ainakin turvattu.

    VastaaPoista
  5. Pakkohan tuo loppukaneetti niiden on laittaa, koska aina joku on sitä mieltä että ei toimi. Onhan se niin ettei mikään tuote maailmassa yksin tehoa vaan täytyy sitä tukea kaikilla muilla tavoin, ylipäätään terveellisillä elämäntavoilla :)

    VastaaPoista
  6. Tyttärellä äärimmäisen vaikea atooppinen iho. Ihottumaa on koko kehossa kasvoja myöten, tulehduskihtia ja rikkonaisuutta. Hirveät lääkitykset, voiteet ym.
    Eilen ostimme ensimmäisen Regulat pullon ja teimme 1:1 sumutinliuolsen. Uskomatonta! Ihottuma lähti kutistumaan, haavaiset kohdat kiinni menemään ja tänään kuivahtunut lisää että pienentyneet. Osa ihosta normaalin näköiseksi tullut. Pullon hinta on pienempi kuin kuukauden rasvat. Oma psoriasiho alkoi myös muuttumaan että kasvojen ja käsien iho nuorentunut. Jihuu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan hyvä muistutus meille jotka purnaamme hinnasta. Kaikki on suhteellista ja kuitenkin terveyden pettäessä olemme valmiita maksamaan "mitä tahansa".
      Ihana kuulla että tuloksia tulee noin nopeasti. Toivottavasti moni atoopikko ja psoripotilas luki kommenttisi.

      Poista
    2. Minun pojallani on ollut atooppinen ihottuma yli 30 vuotta. Iho on nyt tosi hyvässä kunnossa Regulat pullollisen jälkeen, kutina vähentynyt, rasvata ei tarvitse ollenkaan niin paljon kuin ennen. Tuntuu, että se ihme, jota on vuosikymmenet odotettu tapahtuvaksi on nyt tapahtunut. Toivottavasti ei herätä tästä ihanasta "unesta" koskaan!

      Poista
  7. Saksalaiset ja englantilaiset jälleenmyyjät myyvät 39€ ja siihen päälle 10-14€ postikulut, eli korkeimmillaan säästö on 4€.

    VastaaPoista
  8. Hei,
    Onko kukaan käyttänyt ko. ainetta ruusufinniin, onko auttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Aloitin kokeilun eilen jo hieman parantuneeseen ruusufinniin (ei näppyjä, vain punainen iho) ja yön aikana oli melkein kokonaan punotus hävinnyt!

      Poista
    2. siis laitoitko liuosta suoraan ihollesi vai käytitkö sisäisesti? Vai sekä että?

      Poista
  9. Mulla ei ole ainakaan auttanut suussa olevaan kipeään haavautumaan, vaikka olen tehnyt yhä laimeampia liuoksia. Ensimmäisen pullon aikann pidin suussa ohjeiden mukaan ennen nielemistä. Tuleekohan enää kolmatta pulloa ostettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, suussa olevan haavauman vuoksi ON MENTÄVÄ lääkärille, varsinkin jos se on ollut kauan. Ettei ole syöpä.

      Poista
  10. Olen uusi käyttäjä. Tuntuu että vaikuttaa aineenvaihduntaan. Olen sellainen ummikko. Muutenkin tuote tuntuu hyvältä. Kerron lisää kunhan käyttö jatkuu pitempään. Hinta on liian kallis kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä konsti ummetuksen hoitoon on ottaa illalla viimeisenä ennen nukkumaan menoa magnesiumia (otan 2 kpl), rentouttaa saa hyvän unen ja vatsa toimii..hyvä ja halpa konsti, tietty vettä pitää juoda tarpeeksi.
      terkuin heinäsirkka-sisko

      Poista
  11. Minäkin otin vihdoin tuotteen käyttöön vajaa viikko sitten. Vähän olen ollut pirteämpi, mutta muita "oireita" en ole huomannut. Pistäkää ihmeessä kommentteja ja käyttökokemuksia jos niitä löytyy.

    VastaaPoista
  12. On kyllä oikea ihmeaine! Olin työharjoittelussa luontaistuotekaupassa ja tutustuin kyseiseen tuotteeseen. Olen sitä ulkoisesti käyttänyt ihottumaani, kirveli hieman mutta kylläpähän pääsin ihottumasta eroon! Ja nyt sitä sisäisesti otin mahatautiini ja eroon päästiin siitäkin. Mielestäni tosin tuo maku on hassu, jotenkin ihanan kirpeä kuitenkin vaikkei mitään herkkua olekaan. Ei ole silti todellakaan vaikea saada alas.

    VastaaPoista
  13. Moi,
    Olen aika innostunut. Käyttöä vasta 5 päivää, suunpielen pieni haavauma parani yhdessä yössä ja yöunet ovat olleet tosi sikeitä. Katsotaan, saanko apua päänahan psoriin.
    Kirjassa kannustetaan ihmisiä olemaan kärsivällisiä kroonisten iho-oireiden hoidossa, kirjan esimerkeissä eräs psoriaatikko mies hoiti itseään Regulatilla puoli vuotta mutta sitten iho oli ok. Saa nähdä. On totta, että muutkin tuotteet kuten shampoot ja rasvat maksavat. Pidän oikeastaan tuotteen mausta, hieman kuin omenaviinietikka, joka taas muistuttaa siideriä...

    VastaaPoista
  14. miksiköhän ei osoitetta voi laittaa mistä tilannu saksasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilö joka asiasta mainitsi ei ehkä seuraa enää keskustelua...

      Poista
    2. www.kraeuterhaus.de
      Kräuterhaus Sanct Bernhard on saksalainen yrittikauppa, toiminut vuodesta 1903. Siellä Regulat tarjouksessa 39.50 eur/plo 350ml + postikulut 9.90/lähetys pohjoismaihin.
      Luo tili, tilaa tuote ja valitse maksutapa; Paypal tai laskutus.
      Eikä tarvi osata saksaa, kiitos Googlen ;)

      Poista
    3. Em. kauppa ei vaan pysty toimittamaan tuotetta, olen odottanut nyt 2kk lähetystä, jota ei ilmeisesti ikinä tule. En suosittele.

      Poista
  15. Ei kukaan ole saanut apua migreeniin ja päänsärkyyn yleensä...aion itse kokeilla jos olisi apua siihen vaivaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Migreenin ja päänsäryn parantamiseksi voi tehdä paljon itse. Se vaatii ehkä vähän enemmän kuin pieniä vippaskonsteja, mutta on mahdollista. Moni on saanut migreenin loppumaan! Lueskele mitä Paula Heinonen sanoo.

      Poista
  16. Onkohan kenellakaan ollut apua jalkojen yollisiin sarkyihin.

    VastaaPoista
  17. No niin kolme kuukautta käytetty Regulatia. Mitä on tapahtunut? Aloittamisen jälkeen nousi voimakas ihottuma toiseen kämmenselkään, joka ei ole kunnolla parantunut vieläkään. Lisäksi ihottumaa tuli myös käsivarsiin ja jalkoihin. Tätä valmistaja/maahantuoja pitää varmaan vain merkkinä kehon "puhdistumisesta" tai happo/emäs tasapainon korjaantumisesta. Itselleni se kuitenkin on vain ja ainoastaan ikävä ihosairaus ja muistutus tuotteen negatiivisista vaikutuksista. Mitään muuta muutoksia/havaintoja en aineen vaikutuksesta ole kolmen kuukauden aikana kohdallani tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla kanssa jalassa erikoinen ihottuma, jonka nyt oireesi luettuani yhdistän Regulaattiin. Paraneminen sitkeässä....mutta miksikähän aine aiheuttaa tällaisia oireita? Mikä meillä kehossa tähän altistaa??

      Poista
    2. Oletan että molemmat käytätte sitä tavallista regulat tuotetta eikä metabolic versiota. Kuulostaa kyllä siltä että sieltä sisuksista puskee nyt jotain ulos. Itse varmaan pitäisin tauon regulatista ja antaisin ihottuman parantua rauhassa. Sitte kokeilla mahdollisesti uudelleen pienemmällä annoksella tai antaa tuotteen olla kokonaan. Kyseessä voi oikeasti olla ihan vaan puhdistusreaktiota, mutta tietenkin erittäin ikävä vaiva.

      Poista
    3. Tuo aine laittaa elimistösi puhdistumaan ja puhdistuminen tapahtuu myös ihon kautta, koska sitä sanotaan ihmisen kolmanneksi munuaiseksi.T.sk

      Poista
  18. Regulat-käyttäjä (herra kaikkitietävä)13. heinäkuuta 2012 klo 20.39

    Ei ole olemassa poppakonstivalmistetta, jolla toimii niin, että syödään mitä tahansa ja eletään miten tahansa, ja kun otetaan Regulatia päälle, kaikki sairaudet ja ongelmat korjaantuu! Huh, huh, mitä heittoja välillä kommenteissa. Lopettakaa se pulla mussuttamaninen hyvät ihmiset, lukeehan siinä kirjasessakin, että tulisi vähentää pullamössöviljoja Regulatin käytön aikana. Jos elimistö on tottunut pullamössöllä elämään esim. 20v, ei mikään parane 2kk:ssa. Eikä ihmeainetta koskaan keksitäkään. Mutta on totta, että Regulat toimii tehokkaimmin terveiden elämäntapojen kanssa, ns tukevana hoitona elimistön itsekorjaukselle, just niille joiden ruoan imeytyminen on ongelma (imeytyy limakalvoilta jo suussa). Ja sairaustapauksissa vaikutus joko hitaammin/nopeammin riippuen yksilöllisistä eroista kuten geeniperimästä, ruokavaliosta, elämän laadusta (henkinen) ja sairauksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihän se on ettei mikään ravintolisä ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokaa tai muita hyviä elintapoja. Se on itseasiassa pakollinen teksti lisäravinteissa Suomessa. Lisäravinteet ovat nimensämukaisesti LISÄ eikä korvaava.

      Poista
  19. Tulipa tänään pullollinen tätä ainetta kotiin hankittua.( metabolic versio.)
    Painoa on kertynyt, kenties kilpirauhasen vajaatoimintaa. Ihottumia, allergioita on ilmaantunut pikkuhiljaa.E- pillerit aloitettuani endometrioosityyppisiin kipuihin, iski kauhea kuivuus alakertaan! Mahtaisikohan tälläisiin vaivoihin olla tästä ihmeaineesta apua?? Kokemuksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaista tuli vastaan ja ajattelin jakaa, vaikka ei ko. asiaa koskekaan."Jukka Virtanen on lääkeainetutkija, ja hän on seurannut l-arginiinitutkimusta jo parinkymmenen vuoden ajan. L-arginiini on aminohappo, joka edesauttaa typpioksidin muodostumista kehossa. Typpioksidi laajentaa verisuonia ja edistää verenvirtauksen lisääntymistä erogeenisilla alueilla, mikä on edellytyksenä onnistuneelle seksuaalinautinnolle. Miehillä parempi verenvirtaus voi auttaa erektion voimakkuuteen ja kestoon sekä lyhentää aikaa uuden erektion saavuttamiseen. Naisilla parantunut verenvirtaus herkistää stimulaatiolle lisäten nautintoa. L-arginiinin vaikutus on yksilöllistä, mutta paras teho saavutetaan yleensä 4-6 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Tuotteita voi ja niitä myös kannattaa käyttää jatkuvasti.– Seksuaalisesta haluttomuudesta kärsivillä, keski-ikäisillä naisilla neljän viikon mittaisen l-arginiinin käytön (2500 mg päivässä) on havaittu lisäävän merkittävässti halua sekä parantavan emättimen kostumista ja orgasmiherkkyyttä. Nämäkin seksuaalitoiminnoille myönteiset vaikutukset välittyivät kudoksissa l-arginiinista muodostuvan typpioksidin kautta.

      Poista
  20. Itse olen käyttänyt nyt muutamia kuukausia ja ostin pullon koska olen kärsinyt korvatulehduksista nyt vuosia ja korvat reistailivat joka kuukausi ja antibioottikuureja mennyt monia. Nyt huomaan että korvani voivat jo paremmin, ei keräänny mitään eritteitä korvaan,ei ole tarvinnut huuhtoa korvia kuten ennen ja tämä on jo ennätys etten ole saanut mitään korvaoireita pariin kuukauteen. Jatkan siis käyttöä jatkossakin,tämä toimii ainakin minulla.

    VastaaPoista
  21. Mitenkä mahtaa olla keliaakikon kannalta regulatin käytöstä hyötyä? Onko kokemuksia ja käykö ko. tuote meille suolistovaivaisille?

    VastaaPoista
  22. Keliakiaa sairastavilla on todennäköisesti keskimääräistä enemmän suolisto-ongelmia ja varsinkin jos tauti on todettu vastikään. Suoliston korjaantuminen täysin vie aikaa ja uskoisin regulatin olevan tosi hyvä juttu auttamaan ruuansulatuksessa ja kehon korjaamisessa. Myös niille jotka ovat tienneet kauan keliakista voi olla hyötyä kokeilla/käyttää regulatia, koska useimmat altistuvat pienissä määrin gluteeniviljoille jauhopölyn yms. myötä. Mitä enemmän imeytymishäiriöitä kehossa on, sitä enemmän entsyymit kehon ulkopuolelta tulevat tarpeeseen.

    VastaaPoista
  23. Moi
    Sain juuri Saksasta paketin Regulatia (18 pulloa), kotiovelle toimitettuna hintaan 624,29€, eli noin 35€ pullo. Tilauksessaei mitään hankaluuksia.
    Tässä osoite: http://www.bio-apo.de/rechtsregulat-fluessig.74082.html?wid=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro! Voiko Suomeksi tehdä tilauksen ja
      tiedustelun?
      Sillä hinnat varmasti nousseet mainitse-
      maltasi ajankohdalta.

      Poista
  24. Moi!
    Tilasin viimeksi Regulatia Sinunapteekista yhden ison pullon (vajaa 700 ml). Hintavertailussa pärjäsi hienosti Saksasta tuotettujen kanssa.
    Regulaatin käytöstä ihottumaa saaneille tiedoksi, että Regulatin rinnalla pitäisi käyttää merilevää, joka "kuljettaa" myrkkyjä pois elimistöstä.
    Itse aloitin Regulatin käytön 2 kk sitten, meinaan sen 1/2 vuotta käyttää ja sitten käydä Elävän veren analyysissä. Regulatin pitäisi tervehdyttää verta.

    VastaaPoista
  25. Miten suosittelette annettavan allergiselle koiralle Regulatia? Olen ulkoisesti laittanut tulehtuneisiin kohtiin mutta kannattaisiko antaa myös sisäisesti koska ikutina yhä jatkuu?
    Itse en ole vielä kokeillut mutta taidanpa alkaa 'nautiskella' teidän positiivisten kommenttien perusteella, nivel- ja ihopsori sekä fibromyalgia vaivoja sekä suolisto-ongelmia :)

    VastaaPoista
  26. Olin hyvin vakuuttunut tuotteen toiminnasta, kun luin Regulatia käsittelevän kirjan. Ostin pullollisen ja aloin käyttämään niin sisäisesti (aamuin-illoin), kuin ulkoisesti (kasvorasvaan sekoitettuna). Mitään radikaalia muuta muutosta ei ole elimistössä näkynyt (käyttänyt nyt pullollisen) paitsi, että vatsantoiminta on nopeutunut.

    No, ajattelin, että ehkä se pikkuhiljaa alkaa vaikuttamaan ja olen jatkanut käyttöä. Pyysin miestäni katsomaan saksanmatkallaan, että onko ko. tuote kuinka paljon halvempaa siellä? Mainostettiinhan sen olevan olleen saksassa oikea HITTITUOTE jo hyvänaikaa. Mies teki työtä käskettyä ja on kierrellyt erikokoisissa kauppakeskuksissa, apteekeissa ja tavarataloissa, mutta missään sitä ei ole ollut. Kaikkia muita yrttilääkkeitä on ollut hyllykaupalla. Apteekissa näytti kännykästä ko. tuotteen kuvaa ja työntekijä oli pyöritellyt päätään tietämättömänä. Toinen työntekijä oli mennyt etsimään koneelta ko. tuotetta ja luvannut sitä pystyvän tilaamaan, mutta siinä olisi kestänyt päivä tai pari. Eli nyt kyllä hieman mietityttää, että millainen ”hittituote” tämä mahtaa olla? Tokkopa vaaraksi on, mutta…

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista. Toisaalta pitää huomioida, että Saksassa tuote voi olla ihan erilaisessa pakkauksessa ja vähän eri nimellä. Se voi tehdä tuotteesta vaikean löytää.

      Poista
    2. Vanha keskustelu, mutta pakko vastata jos joku toinenkin vielä lukee. Sama juttu meillä, ei vaan millään meinannut löytyä Saksan apteekeista eikä luontaiskaupoista. Lopulta pitkän ajelun jälkeen löytyi kaksi (2!!) pulloa eräästä putiikista. Ihan samalla nimellä siellä se on. Useimmat eivät vaan olleet edes kuulleet. Että SELLAINEN HITTI se on. Täällä Suomessa vaan vouhkataan, että saadaan tuotteet kaupaksi. Sellainen ikävä juttu vielä, että käyttäjä sai aineesta vatsahaavan. Se todettiin tähystyksellä. Ja mitäs luulette, että hammaslääkärit tykkää kun noin voimaksta ainetta käsketään vielä suussa pyörittelemään.
      Pitkäaikaisen jalkahaavan hoitoon ulkoisesti käytän kyllä itsekin ja hyväksi olen todennut siihen.

      Poista
  27. Käytimme mieheni kanssa molemmat yhden ison pullolisen Regulattia. Mitään vaikutusta emme huomanneet. Kokeilu oli mielenkiintoinen, mutta pettymys ja kallis sellainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yksi isokaan pullo yleensä näy vielä missään. Kehon parantuminen vie aikaa, usein monta kuukautta. Ja kaikilla muutos ei ole näkyvää siinä mielessä kuin haluaisimme, mutta siltikin verenpaine on voinut tippua, kolesterolit normalisoitua yms.

      En nyt yritä väittää, että regulat toimisi kaikilla. Sanoisin silti, että yhden pullon jälkeen on liian aikaista antaa lopullista tuomiota. Itse olen tehnyt elämäntapa muutoksen jo useampi vuosi sitten ja käytän paljon erilaisia superfoodeja sekä muita ravintolisiä. Koen, että olen mennyt terveydessäni paljon eteenpäin, mutta matkalla on ollut myös ylämäkiä.

      Poista
    2. Minä ja mieheni käytämme molemmat. Käytön aloituksen jälkeen:
      - iho alkoi kukkimaan, mutta nyt hehkeä kuin nuorella tytöllä, puhdistui siis elimistö sillä tavalla ihon kautta kuonaa työntäen
      - aineenvaihdunta kiihtyi ja pissalla saa ravata, ei siis enää tarvitse kärsiä turvotuksista
      - emme ole kumpikaan saaneet mitään flunssia tai influenssia
      - pärjäämme vähemmillä yöunilla

      Maksamme siis mielellämme tuon hinnan

      Poista
  28. Olen myt käyttäny muutaman viikon tuotetta. Mielestäni se aiheuttaa vähän ummetusta, mitä itsellä ei oikeastaan koskaan ole. Herkälle vatsalle tosin monet vanhan kansan mahakeinot tuntuvatkin toimivan päinvastoin. Tärkeä kysymys kokeneemmille! Eli: Joskus vuosia sitten käytin omenaviinietikkaa kun se oli taas joku trendikäs terveysvinkki. Se aiheutti paljon hammasongelmia ja mietin että kun Regulat on niin etikkainen että en todellakaan uskalla sitä pitää pitkään raakana suussa. Kokemuksia vihlonnasta tai kiilteen heikkenemisestä?

    VastaaPoista
  29. Olen käyttänyt 1 pullon sitä
    Regulatpro Metabolic.Itsellä ollut maha-ongelmia,turvotusta ja kipua.Alku meni iha hyvin ei mitään ongelmia.Loppua kohti yli 2vkon päästä tuli ihan kauheen olo,ensiksi kauhea huono olo ja vatsaan sattui ja 2päivää maha kiertänyt ja ripulia tullut,mitään en oo pystynyt syömään kun joutuu menemään vessaan ja maha turpoo.En tiä uskallanko enää ostaa uutta pulloa,kyllä niin hirvee olo tuli.

    VastaaPoista
  30. Älä osta enää yhtään pulloa. Mä käytin yhden pullon ja mulle tuli parin viikon päästä hirvee närästys ja polte ruokatorveen ja takaisin pulkkaus mahdotonta. En suosittele, tai mulle ainaki olo vaan paheni.

    VastaaPoista
  31. Ihan saman vaikutuksen taitaa saada juomalla omenaviinietikkaa. Maksaa euron pullo. Hakekaapa cfs ja apple cider vinegar googlella.

    VastaaPoista
  32. En tajua tuota saksantuonnin pointtia.Onko joku teistä tilanneista saanut reilusti alle 100 ekee/ litra?

    VastaaPoista
  33. Aloin myös käyttämään Regulatia ja paino alkoi laskemaan 1/2 kg /viikko. Ei varmaan laske samaa tahtia kauaa...Poltin kasvoni keväthangilla ja ne on palaneet ennenkin pahasti kesällä...nyt sivelin Regulatia punoittavalle iholle ja illalla punoitus ja kuumotus olivat kadonneet. Teinipojalleni sivelin kasvoihin finneihin muutamana päivänä ja selvästi alkoivat häipymään ja punoitus katoamaan...jatketaan...katsotaan, miten toimii.

    VastaaPoista
  34. Onko tuote kuinka hapan? Itsellä ongelmana ollut vatsahaava, närästys ja refluksi. Käytössä piihappogeeli, mikä on toiminut. En uskalla ostaa tuotetta vaikka haluaisin kokeilla, jos se normaalivatsaisellakin närästää... Esim. viini ja sitrusmehut mahdottomia itselle.

    VastaaPoista
  35. Regulat kuuluu mun varastoon, vaikka hinta kirpaisee. Pitkittyneen virtsatulehduskierteen sain katkeamaan viimein yhdistelmällä Lakto7+karpalomehu+regulat aamuin illoin. Meinasin tulla jo epätoivoiseksi kun mikään ei auttanut ja lääkäri määräsi antibiootteja kerta toisensa jälkeen ja lopulta estolääkityksen. Koska antibiootit aiheuttavat aina myös hiivan, ajatus puolen vuoden antibiooteista ei houkuttanut. Onneksi sain nujerrettua kierteen näin -ilmeisesti siis parantaa vastustuskykyä koska flunssiakaan ei ole juurikaan ollut. Puolen vuoden jälkeen lopetin käytön ja nyt kolme kuukautta myöhemmin sain taas pitkästä aikaa tulehduksen. Nyt sama miksaus uudelleen ja toivotaan että tehoaa. Painonpudotusta (on ylipainoa) tai parempaa vatsan toimintaa (on ummetusta) ei ole tullut, mutta iho, kynnet ja hiukset huomattavasti paremmassa kunnossa. Käytän tuotetta aina laimennettuna, jossain vaiheessa käyttöä kokeilin raakana niin että pidin hetken suussa ja suuhun muodostui harmaa pinta ja suun limakalvot kuivuivat. Siirryin takaisin laimennettuun ja ongelma hävisi. Eli itselle ainakin laimennettuna toimii paremmin. Jossain vaiheessak käytin myös kasvovetenä laimennettuna, mutta mitään suurempaa eroa en huomannut. Muuten olo on tuntunut jonkun verran virkeämmältä kuin aiemmin. Eli kyllä siinä jokin ainesosa toimii - ja näkyvin merkki siitä tosiaan itselle on vahvemmat ja nopeammin kasvavat kynnet ja hiukset. :)

    VastaaPoista
  36. Käytin regulaattia vajaat kaksi viikkoa ennen kuukautisia, annostukseni oli 10ml vain aamuisin. Kuukautiskipuja ei tullut ja kuukautiseni kestivät vain neljä päivää, kun ennen regulaatin ottamista ne kestivät seitsemän päivää. Yleensä olen väsynyt, mutta nyt ensimmäisenä vuotopäivänä tein tunnin juoksulenkin. Tyttäreni tiedusteli voiko niitä käyttää e-pillereiden kanssa?

    VastaaPoista
  37. Regulat täyttä humpuukia.Ei toimi.En ole huomannut mitään vaikutusta.Taitaa olla plasebo vaikutus eli kun oikein kovasti uskoo niin toimii vaikka olisi pelkkää vettä.Järkyttävän kallista tää on Suomessa.Miksi tätä pitäisi alkaa käyttämään säännöllisesti.Ei miksikään.Eikä oo mitään hyötyä,koska tuote ei toimi.

    VastaaPoista
  38. Tää muuten maistuu aivan samalta kuin omenaviinietikka.Ettei vaan olisikin sitä.Jospa Sakut huijaa meitä.Eikös ne joskus myyneet Suomeen vanhoja käytettyjä saunavihtoja,joista oli otettu lehdet pois ja myyty terveysteenä meille idiooteille luomuihmisille???Tää on kusetusta.Taidankin ostaa seuraavaksi kunnon luomu omenaviinietikkaa.Taitaa ajaa saman asian huomattavasti halvemmalla hinnalla.Plaseboa sanon minä.Ja suurta kusetusta!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  39. Sinun apteekin verkkokaupasta Regulatin hinta on 47.50 eur

    VastaaPoista
  40. Kertokaa nyt niitä Saksalaisia/ulkomaalaisia kauppoja joista tätä ihmeainetta saa halvemmalla. :(

    VastaaPoista
  41. https://www.apo-rot.fi ja löytyy RechtsRegulat Bio- nimellä. Hinta 34,95 ja postikulut. Yli 100 e ei tule postikuluja mutta alle 100 euron tilauksissa on n.8-10e. Saksankielellä mutta aika helppo ymmärtää.

    VastaaPoista
  42. Tässä EFSA:n raportti Regulatin terveysväittämistä. Yhteenvetona kommentti, ettei tuoteen koostumus ja valmistusprosessi ole tarpeeksi hyvin kuvattu tukemaan terveysväittämät. Lisäksi ainoana tarjottu tutkimus Regulatista on huonosti läpivedetty liian pienellä tutkittavien joukolla. http://www.efsa.europa.eu/en/scdocs/doc/1182.pdf
    Itse haluaisin nähdä ko. valmisteen entsyymikoostumus ja entsyymien aktiivisuuden ennen kuin aloitan käytön. Onko joku nähnyt jossain?
    En huomannut valmistusprosessin kuvauksessa laatuvarmistuksen askelia, esim. onko tarvittuja entsyymejä liuennut käymisprosessissa tarpeeksi ja onko niiden aktiivisuus säilynyt. Siksi ajattelen, että kommenttien terveysvaikutusten on/ei kirjo johtuu myös itse tuotteen epätasaisesta laadusta.

    VastaaPoista
  43. Olen mainoksen onnellinen uhri.
    Kova vatsa katosi jo ensimmäisen pullon aikana.
    Nyt ihmettelen hintoja. Lifellä jotain 66 euroa ja Kärkkäisellä 44. Onko kysymyksessä sama aine?

    VastaaPoista
  44. Eka pullo lähtee tänään auki! Toivottavasti auttaa kunnon tressiin..

    VastaaPoista
  45. TRUE LIFE TESTIMONY, UUSI JUMALA on suuri ...
    GENUINE CURE WITH PROVE .., drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com

    Kuinka menin 5-vuotisilta GENITAL-HERPISIIN RAJOITETAAN 7 PÄIVÄÄ, JUMALA on AWESOME!
    TÄMÄ ON REAL, ÄLÄ KÄYTÄ. +2348057586216

    Sain sukupuolihormonini Ex-aviomieheni vuonna 2012, hän ei koskaan kertonut minulle
    virus. Minulla oli 5 vuotta niin monta taudinpurkausta, ja se vaikutti minun
    elämän .. Ihmiset ajattelevat herpes on todella pieni ihoärsytys herpes on a
    pitkäaikaisia ​​vaikutuksia terveyteen. Tiineettömän tämän viruksen kiinnostus
    ihmiset ovat naurettavia. Useimmilla ihmisillä on herpes eräässä muodossa tai toisessa, olin
    ensin ottaa viruslääkkeitä, kuten asykloviiri (Zovirax), famsikloviiri
    (Famvir) ja valasykloviiri (Valtrex), suositellaan ensisijaisen hoidettavaksi
    sukupuolielinten herpes puhkeaminen. Tämä lääke voidaan ottaa, kun tauti puhkeaa
    tapahtuu. Se voidaan myös ottaa joka päivä ehkäisemiseksi, mutta se ei ole mahdollista
    täydellinen parannuskeino ... Haluaisin kertoa jokaiselle, joka lukee tätä
    todistusta siitä, miten pääsen eroon minun sukupuolielinten herpes ja löytää ihana mies
    uudelleen. Olin lukemassa kommentointia internetissä ja näin todistuksen lähetetty
    jonka hän erosi hänen herpesistä ja löysi rakkauden uudelleen
    lääkärin OGBO: n, afrikkalaisen perinteisen herbalistin avulla. Joten olin
    niin iloinen, kun näin tämän viestin, että hänen kasviperäisiä lääkkeitään Cure virus
    Olen nopeasti kopioinut kasviperäisen lääkärin sähköpostiosoitteen ja lähetin hänelle sähköpostia
    30 minuutin kuluessa hän vastaa minun mail.I selittää asioita hänelle hän kertoi minulle
    ei ole huolissani siitä, että minun täytyisi hänen kasviperäisen ja rakkauden muodon, jonka tein ..
    Seuraavana päivänä hän kertoi minulle, että hän on valmistanut kasviperäisen lääkkeen, jota minun pitäisi
    lähetä hänelle kotiosoitteeni, että hän haluaa lähettää HERBAL MEDICINE -sa minulle
    DHL tai FedEx, miten sain kasviperäisen lääkityksen ja käytän sitä kuin olin
    Viikon kuluttua menin katsomaan lääkäriä, joka vahvisti minun
    herpes ei ollut enää. Kun Mira ystäväni näki HOSPITAL TEST RESULT
    hän oli yllätys ja esittelin myös hänen tohtori OGBO ja hän myös sai parantua
    ja hänen Ex takaisin liian. Minä myös viittaan COUSIN samaan herbalist jotka oli
    ottaa HIV: n ja suhde ongelma ja tänään hän on täysin parantunut ja onnellinen
    perheen kanssa nyt .. Jos sinulla on suhde ongelmia, sukupuolielinten tai suun kautta
    herpes tai mikä tahansa sairaus tai infektio, ota ystävällisesti yhteyttä HERBALIST OGBO
    hänen sähköpostinsa kautta;
    drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com
    Hänellä on myös kasviperäinen parannuskeino seuraaviin sairauksiin ja myös erikoistuneisiin
    SPELL CASTING tämä ei ole huijaus 100% Real.
    (1) HPV-
    (2) DIABETEKSESTA
    (3) Jos poistut EX BACK
    (4) Haluat olla rikas
    (5) EPSTEIN BARR
    (6) PENIS LAAJENTAMINEN JA PYÖREÄMÄÄRÄYS
    (7) VIRGINIA-ONGELMA
    (8) WHOOPING COUGH
    (9) HEPATITIS A, B JA C
    (10) FORDYCE SPOT
    (11) Haluat houkuttelevan HUSBAND / WIFE koskaan
    (12) COLD SORE
    (13) MARRIAGE SPELL
    (14) VÄHIMMÄISVAIKUTTAVA INFEKTIO
    (15) LOW SPERM COUNT
    (16) MRSA (METHICILLIN-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
    (17) ZIKA-virus
    (18) COPD
    (19) STROKE
    (20) impotenssi
    (21) PILE
    (22) HYPERTENSION
    (23) LOW SPERM COUNT
    (24) MENOPAUSE TAUTI
    (25) ASTMA
    (26) Cancer
    (27) BARENESS / LAPSETTOMUUS
    (28) PCOS
    (28) vyöruusu
    (29) VIRALLISET HEPATITIS / HEPATITIS B
    (30) Kohdun
    (31) ASTMA
    (32) SICKEL CELL
    (33) tinnitus
    (34) BARENESS / LAPSETTOMUUS
    (35) DIARRHEA ja niin edelleen ...
    Ota yhteyttä tänään: drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com
    +2348057586216 Voit myös CONTACT HIM ON whats-app samassa puhelimessa
    määrä.

    VastaaPoista