Inbody mittaus

Viikonloppuna tuli pyörähdettyä Kauneus- ja Terveysmessuilla messukeskuksessa. Kierroksen ehdotonta antia oli erilaisten testien tekeminen ja tällä kertaa jaksoin jonottaa hiuspohjan analyysiin ja kehonkoostumuksen mittaukseen. Koska päänahasta ei löytynyt mitään mielenkiintoista (jokin kohta meikäläisessäkin on näköjään kunnossa!), olin enemmän kiinnostunut Inbody-mittauksesta.


Aiemmasta rasvaprosenttimittaus järkytyksestä toipuminen kesti aikansa, mutta tällä kertaa mittalaite oli vähän tarkempi ja minua imartelevampi. Ihan kiinnostavia juttuja siellä näkyi. Ne mihin itse kiinnitin huomioita ovat kehon vajaa proteiinitilanne (?) ja käsien heikko lihaskunto. Positiivisena oli sisäelinrasvan alhainen määrä ja muutenkin ihan kelpoarvot jos sitä lihasmassan heikkoutta ei lasketa.
Ei kai se auta kuin alkaa jumpata käsiä! Nestettä on kehossa myös vähän liikaa, joten hikoilu voisi tehdä useammin terää. Ehkä mä oon vähän liioitellut sen suolatankkaamisen kanssa.

Sitten loppuun ikäviäkin asioita nimittäin mun mehukone hajos. Mä en ala!Saapa nähdä millainen show sen takuun kanssa tulee, mutta ei auta. Nyt on tosi orpo olo, kun mehustin levisi ja blenderi yskii. Ehkä universumi vihjailee että mun pitäis syödä useammin ulkona... Onnistuu. :)

2 kommenttia:

  1. Hei mun sama mehustin teki saman tempun, eikä tarvinnu kun lähettää viestii ukjuicersiin (mistä ostin sen) ja ne lähetti pikana mulle uuden ton siiviläosan! Ei tarvinnu ees sitä rikkinäistä lähettää niille.. Sanovat et toi ongelma on suht yleinen ja ne korvaa kyl sen uudella osalla enempiä kyselemättä:) takuu koskee kaikkia koneen osia, myös niitä muovisia.

    VastaaPoista
  2. Oi Mahtavaa! Toivottavasti mullakin menee yhtä kivuttomasti. Pistin sinne kuvia ja nyt oottelen vastausta. Oishan se vähän työlästä alkaa palauttelemaan tuonne merten taakse.

    VastaaPoista